• Landelijke Beeballdag 2024- Op deze zonnige zondag ochtend, mochten de jongste tijgers zich melden bij Onze Gezellen in Haarlem voor een heuze beeballdag. Wat hadden ze er zin in! Na een gave opkomstceremonie (mét heuze Cromtigervlag!) en gezamenlijke warming up, konden de stuiterende spelers laten zien wat ze konden. En dat deden ze!

  Omdat we best veel spelers hadden, hadden de coaches ervoor gekozen om de jongste 5 jarigen te koppelen aan de oudere majors. Zo konden ze hun gevorderde skills mooi leren aan de jonkies en ze een beetje beschermen als de tegenstander héél hard sloeg. Door goed samenwerken en nadenken, hebben we heel veel tegenstanders uitgemaakt en veel punten tegengehouden. Wauw!!

  Behalve de tegenstanders (die soms best groot waren), konden wij er aan slag ook wat van. Het paaltje is nauwelijks gebruikt, want àlle spelertjes wisten de bal goed te raken vandaag. Met Mike en Emma als homerunkoning en koningin. Beide hebben volgens mij elke wedstrijd minstens een homerun ver over de outfielders heen geslagen! Goed gedaan!

  Gelukkig was er tussen de honkbal potjes ook tijd voor wat uitrusten. Of nouja, uitrusten? De tijgers hadden met zijn allen het springkussen geconfisqueerd en kwamen zo mogelijk nog vermoeider weer terug dan voor de pauze 🤣
  Met een gekregen banaantje en wat limo achter de kiezen, wilden de Tijgers nog wel even op de foto met de OGeit. (Ik heb het niet bedacht. Wij vonden het meer een gekkiGEIT)🫣

  Van de organisatie kreeg Thomas nog een mooie knuffelbeer als troost voor een valpartij. Deze werd uiteraard meteen voorzien van een CT shirt en gebombardeerd tot mascotte BeeBeer.
  Moe maar voldaan gingen alle tijgers weer huiswaarts… komen jullie ze zaterdag (majors) of zondag ochtend (rookies) aanmoedigen?
  Tot op het veld!!