• WORD CROMTIGER EN SLA JE SLAG !

   

 • Wat is BeeBall?

   

  BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop.

  Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen. BeeBall kenmerkt zich in het bijzonder doordat het spel door kinderen vanaf 5 jaar en met kleine teams wordt gespeeld. Het spel vraagt weinig ruimte of speciale voorzieningen. Het kan uitstekend worden gespeeld op een willekeurig grasveld, plein of in de zaal. De kleine afmeting van het veld bevordert speelintensiteit. Geen statische houding, maar dus volop activiteit.

 • Wat is Honkbal?

   

  Honkbal wordt gespeeld door jongens vanaf 10 jaar.

  Honkbal is een slagbalspel. In de rest van de wereld is honkbal vooral bekend onder naam "Baseball". Het is een van de meest beoefende sporten ter wereld. Vooral in de Verenigde Staten, Japan, het Caraibisch gebied en grote delen van Aziƫ is honkbal net zo populair als voetbal in Europa.

  Honkbal is uitdagend door de combinatie van kracht, snelheid, inzicht en concentratie. Je moet voor honkbal een goede conditie hebben. Honkbal is geen echte contactsport zoals bijvoorbeeld voetbal. 

  Als je honkbal voor het eerst ziet lijkt het een ingewikkeld spel, maar in de praktijk valt dat reuze mee. In de brochure van de KNBSB 'Honkbal in het kort' wordt het spel op een toegankelijke manier uitgelegd.

   

 • Wat is Softbal?

   

  Softbal wordt gespeeld door meisjes vanaf 10 jaar

  Softbal wordt gespeeld met een grotere bal als bij het honkballen en de afstanden zijn korter. De bal wordt door de werper onderhands gegooid. Door de wat kleienere afstanden gaat het spel sneller! Is er veel actie.

  Honkbal is uitdagend door de combinatie van behendigheid, snelheid, inzicht en concentratie. Je moet voor softbal een goede conditie hebben. Softbal is geen echte contactsport zoals bijvoorbeeld voetbal.

  Bij het softbal moedig je elkaar aan en bouw je samen een team op. Het is niet voor niets dat bij Softbal (en ook Honkbal) de teams heel hecht zijn en vaak vriendinnen groepen worden!

   

 • Meld je aan op onze website en klik op  de knop!

  Inschrijven als nieuw lid

 • Kijkt u eens rond op onze website, u vindt er meer informatie over de contributie en wie we zijn. Klik op de knop en u komt weer terug op onze homepage.

  homepage Cromtigers

 • Wilt u even contact met ons maken? Dat kan natuurlijk, het liefst per mailberichtje aan onze sportcommisie. Zij nemen dan contact met u op en kunnen u meer vertellen over de trainingen en de teams. Het mailadres is: sport@cromtigers.nl

  Wist u al dat wij een echte zomersport zijn? Van het voorjaar tot aan het najaar en na een korte stop gaan we in de winter zaaltrainen. Dit is vooral voor kinderen erg leerzaam en leuk!

  contact opnemen