• Zakelijke Sponsoring

  Hoe wordt u  sponsor van Cromtigers?

  Club van 50
  Al met een kleine bijdrage per jaar kunt u ons al steunen. Zo kunt u lid worden van onze sponsorclub van 50, door middel van een bijdrage van € 50,00. De sponsorclub van 50 zorgt voor de extra’s die wij als club willen bieden, zoals: ons darttoernooi, jeugdkamp, onderhoud aan ons park of verenigingshuis, materiaal.
   
  Zakelijk sponsor
  U kunt bij ons sponsor worden vanaf € 100,00 door middel van een sticker op onze dug-out die prominent zichtbaar is voor iedereen die ons park betreedt. Maar wilt u een mooi winddoek in ons outfield dan kan dat natuurlijk ook, wij komen graag met u in contact om hier de mogelijkheden voor te bespreken.
   
  Wedstrijd- en Ballen sponsor
  Wij bieden u de mogelijkheid om een wedstrijd van HB1 te sponsoren, met de daarbij behorende wedstrijdbal(len) voor € 25,00. In ruil hiervoor zult u meerdere keren genoemd worden tijdens de wedstrijd door onze eigen wedstrijd speaker en zult u zichtbaar zijn of social media en de wedstrijd aankondigingen.
   
  Wilt u uw naam op een andere manier aan ons verbinden kan dit uiteraard ook en maken wij in een persoonlijk gesprek graag kennis met u om uw wensen te bespreken. Denk hierbij aan het sponsoren van een team, een toernooi of misschien wel onze gehele jeugdafdeling. We staan overal voor open.
   
  Uiteraard wordt u als sponsor en lid van de sponsorclub van 50 vermeld bij ons op de website. Mocht u vragen hebben mail dan met ons via sponsor@cromtigers.nl.
   
   
  Met Sportieve groet,
   
  Jan Henk, Kees, Marco en Tim