• Roddy van Aanholt geeft na 4 jaar coaching het stokje door

    Onze coach van het eerste team, Roddy van Aanholt, gaat na vier succesvolle jaren zijn functie neerleggen. Dat is al één jaar langer dan we vooraf zo ongeveer hadden bedacht. Bij de komst van Roddy was Cromtigers net gepromoveerd naar de Topklasse (toen eerste klasse genoemd) en dat jaar eindigden we meteen als tweede in de competitie! De jaren erna bleven we altijd "in het linkerrijtje" van de competitie. Dit jaar is alles anders dan we hadden voorbereid door COVID 19. Eigenlijk geen echte competitie, geen winnaars en geen verliezers.

    We vonden het een goed moment om in alle harmonie en met een goed gevoel uit elkaar te gaan. We willen Roddy heel hartelijk bedanken voor zijn coaching en ondersteunig van Cromtigers in de voorbije jaren. Omdat het seizoen nu toch nog heel abrupt eindigd, en omdat we geen mogelijkheden hebben om elkaar nog even te zien en te spreken, geeft het een beetje een vreemd gevoel zo. We spreken daarom af dat we, als we weer kunnen, met Heren 1 en iedereen in de vereniging nog echt afscheid nemen van Roddy!

    We hebben ons in de voorbije periode kunnen voorbereiden op de komst van een nieuwe coach voor de honkbal selectie. We zijn daarom blij dat we Sergio Paulina bereid hebben gevonden om het stokje van Roddy over te nemen. Sergio is alweer een tijd lid van Cromtigers en speelde in H1 mee. Hij kent het team en Cromtigers inmiddels goed.

    We wensen Sergio heel veel succes als coach van ons eerste honkbalteam de komende jaren!